Hur fixar jag 'En administratör har blockerat dig från att köra den här appen' i Windows 10?

Microsoft med sina Windows 10 går på mina nerver. Ett fel följt av ett annat! Kommer jag att ha lite ledig tid från att fixa Windows 10-fel ??? Den här gången förnekar systemet mina försök att ladda ner eller installera programvara med Läs Mer

Snabbguide om 3D-media

3D ger en unik tittarupplevelse som nästan får dig att känna att du är i den scenen. I det här inlägget, låt oss lära oss mer om 3D och dess kvalitet. Läs Mer

Hur inaktiverar jag adaptiv ljusstyrka i Windows 10?

Varför blir min Windows-skärm ljusare och mörkare hela tiden? Jag har inte ändrat några inställningar. Kan någon kommentera det? De senaste bärbara datorerna och borden kan ha inbyggda sensorer för omgivande ljus som justerar skärmens ljusstyrka automatiskt enligt Läs Mer

6 mest tillförlitliga bildwebbplatser som Pexels på Internet

Den här artikeln visar de bästa Pexels-alternativen som du kan använda för att ladda ner bilder online gratis. Kolla och få dina favoritbilder gratis! Läs Mer

Hur avinstallerar jag UIWIX Ransomware?

Hej. UIWIX ransomware krypterade bara mina filer. De har ._1893761437.UIWIX-tillägg efter de ursprungliga nu. Jag hittade en .txt-fil som heter _DECODE_FILES, som säger att alla mina filer var kodade. Jag måste påpeka att jag är väldigt mycket Läs Mer

Hur fixar jag Zippad mapp Ogiltigt fel?

Hej, jag har nyligen stött på ett felaktigt fel med zippad mapp. Finns det något sätt att åtgärda detta? Tack på förhand. Syftet med att komprimera [ref en-1] filer är att göra dem mer hanterbara och mindre i storlek. Det finns hundratals filer Läs Mer

Hur fixar jag Windows Backup och Restore Error 0x800700b7?

Jag gör säkerhetskopior av system och filer regelbundet med Windows Backup and Restore. Jag har försökt göra det igår, men fick ett fel och gick till tjänsterna för att kontrollera om de tjänster som behövdes startades. Jag har dock hittat blocknivå Läs Mer

Hur fixar vi ”Vi kan inte installera några uppdateringar eftersom andra uppdateringar pågår” i Windows?

Jag kan inte installera Windows-uppdateringar. När jag försöker göra det får jag det här meddelandet ”Vi kan inte installera några uppdateringar eftersom andra uppdateringar pågår. Om du startar om din dator kan det hjälpa och vi fortsätter att försöka uppdatera. ” Finns det Läs Mer