Hur stänger jag av platstjänster på Windows 10?

Hej, jag har nyligen märkt att många Windows-appar spårar min plats. Även om jag är medveten om att det var jag som beviljade dessa behörigheter finns det några appar som jag inte skulle vilja använda platstjänster. Burk Läs Mer

Hur fixar jag 'Din dator var inaktiverad'?

Hej, då och då får jag ett meddelande om att 'Din dator var inaktiverad'. Det finns ett nummer som de föreslår att ringa (888) 727-3087 och åtgärda problemen med min enhet. Varningen hävdar att mina uppgifter är på Läs Mer

Metoder för hur man åtgärdar Instagram-videor som inte spelas upp

Frustrerad med Instagram kan video inte spela? Prova dessa lösningar för att hjälpa dig så att du kan njuta av att titta på videor på dina Instagram-flöden. Läs Mer

Hur man delar och laddar upp MP3 till Facebook

Den här artikeln talar om olika sätt att dela och ladda upp ljud till Facebook. Du kommer också att lära dig hur du enkelt laddar ner och konverterar Facebook-video. Läs Mer

Enklaste sättet att ladda ner musik från YouTube till USB

Om du undrar hur man lägger musik på en USB från YouTube, kolla det här inlägget så kommer vi att ge det mest omfattande sättet att göra det. Läs Mer

Hur man enkelt spelar MKV-filer på VLC

Vill du spela MKV med VLC Media Player? Har du stött på problem med VLC som inte spelar MKV? Hitta alla svar och lösningar här. Läs Mer

Hur avinstallerar jag CleanMyMac?

Hej, jag är en Mac-användare. Jag har nyligen överraskats av en oväntad genomsökning på min dator av ett program som heter CleanMyMac. Jag kommer inte ihåg att jag installerade den. Är det legitimt och ska jag avinstallera eller behålla det? Tack för Läs Mer

Hur fixar jag Windows 10-uppdateringsfel 0x800f081f?

Försökte installera kumulativ uppdatering KB4074588, men det slutade slutligen med en felkod 0x800f081f. Körde Windows Update-felsökaren, men det hjälpte inte. Vad kan du rekommendera? Felkoden 0x800f081f tillhör gruppen Windows Update [ref Läs Mer