Hur fixar jag ERROR_SERVICE_DOES_NOT_EXIST?

Hej, jag får 'ERROR_SERVICE_DOES_NOT_EXIST' när jag försöker uppdatera Windows. Ibland visar det också felkoden 0x80070424. Jag uppdaterar min bärbara bärbara dator med Windows 10. Jag har ingen aning om hur jag kan lösa detta. Finns det någon särskild anledning till varför detta fel Läs Mer

Hur man spelar in Clash of Clans-spel

Den här artikeln visar dig den mest effektiva Clash of Clans-inspelaren som kan hjälpa dig att spela in spelet på en större skärm. Läs Mer

Hur fixar jag 0xC1900101 - 0x30018-fel på Windows?

Uppgradering av Windows 8.1 till Windows 10 misslyckas hela tiden. Processen fastnar vid flera procent (vanligtvis 2%) och kastar en BSOD med en felkod 0xc1900101-0x30018. Jag har letat efter informationen om detta fel, Läs Mer

De bästa sätten att dela en privat YouTube-video

Metoderna som beskrivs i den här guiden kommer säkert att hjälpa dig om du letar efter hur du bjuder in någon att se en privat YouTube-video. Läs Mer

Hur fixar jag Microsoft Outlook-fel 0x800CCC92?

Hej. Det finns något slags problem med Outlook på min dator. Jag kan varken skicka mottagna meddelanden på den på grund av 0x800ccc92-felet. Jag har försökt återställa inställningarna som beskrivs i hjälpmenyn, men Läs Mer

Hur man fixar YouTube som visar Green Screen-problem

Om du upplever att YouTube visar en grön skärm, så har den här artikeln de bästa möjliga lösningarna. Vi förklarade också varför detta problem finns. Läs Mer

Hur skyddar jag din dator från Bad Rabbit Ransomware?

Hej. Jag är rädd för att attackera Bad Rabbit ransomware eftersom mina barn alltid spelar olika datorspel och laddar ner vad Internet har att erbjuda. Kan du ge en handledning om hur du skapar ett pålitligt datasäkerhetssystem Läs Mer

Steam-spel startas inte. Hur man fixar?

Hej, jag har problem med ångspel. Jag försöker skriva mina spel och allt jag kan se det buffra ett tag. Den säger att den är igång, men processen 'Preparing to Launch' slutar och spelet startar inte. Läs Mer