Hur fixar jag Windows 10 fast vid att leta efter uppdateringar?

Min dator fastnar på skärmen 'Få uppdateringar' för installation av Windows 10-uppdateringar. Det har körts i över en halvtimme och sitter fortfarande på att 'leta efter uppdateringar: 0%'. Jag kan inte få något svar från det fönstret men Läs Mer

Hur fixar jag “Det går inte att installera skrivarens felkod 0x00000c1 på Windows 10?

Hej, jag har försökt installera en skrivare till mitt Windows 10 OS, där alla tillgängliga uppdateringar förresten har installerats för ungefär en vecka sedan. Systemet accepterar inte skrivaren och ger mig ett fel Läs Mer

Hur fixar jag 0xC1900101 - 0x20017-fel på Windows 10-uppgraderingsinstallationen?

När jag försöker installera Windows 10 på min bärbara Windows 8.1-dator får jag inte göra det på grund av 0xC1900101 - 0x20017-felet. Den visas varje gång i en blå skärmmiljö och säger ”Vi kunde inte installera Windows Läs Mer

Hur inaktiverar jag Windows Defender-förbättrade meddelanden på Windows 10?

När jag kör Windows 10 års jubileumsuppdatering fortsätter jag med att få popup-meddelanden från Windows Defender, antingen som jag frågar om att skanna systemet eller varnar för infektion med skadlig kod. Okej, jag önskar att min dator ska vara snabb och säker, men dessa meddelanden uppstår med sådana Läs Mer

Hur inaktiverar jag fjärrskrivbordsanslutning i Windows?

Jag är orolig för att många datavirus använder fjärrskrivbordsanslutning för att starta attackerna. Jag vill inaktivera det. Är det möjligt? Fjärrskrivbordsanslutning gör det möjligt att ansluta en dator till en annan eller ge andra användare åtkomst till Läs Mer

Hur fixar jag felkod 0xa0000400 för Windows 10-årsdagen?

Hej, jag har försökt installera Windows Anniversary Update många gånger men det misslyckas alltid på grund av 0xa0000400-fel. Kan någon hjälpa mig snälla? Tack på förhand. Inte överraskande är Windows 10-uppdateringsfel ganska vanliga. Medan du är inne Läs Mer

Hur ställer jag in tvåfaktorautentisering för Apple ID?

Tjena. Kan du snälla berätta för mig hur man ställer in tvåfaktorautentisering för mitt Apple-ID? Tack så mycket! Även om enheter som kör Mac OS X sällan attackeras av bedragare, hackare och andra cyberbedrägerier än Läs Mer

Avinstallera Reeder 2 på Mac OS X (gratis instruktioner)

Hej killar, jag behöver din hjälp. Jag har installerat Reeder på min Mac för ett tag sedan och jag kan helt enkelt inte hitta ett sätt att ta bort den. Kan du hjälpa mig? Om du tror att ta bort ett program från din Mac helt Läs Mer