Hur fixar jag wintool.exe-fel som saknas?

Hej till er alla. Jag har problem och kan inte hitta någon hjälp online. När jag försöker köra applikationer på systemet får jag ett popup-meddelande som säger 'wintool.exe-fil saknas'. Det verkar som att felet påverkar slumpmässiga applikationer på grund av Läs Mer

Bästa metoderna för att strömma Android-skärmen till PS4 snabbt

Om du letar efter ett sätt att casta Android till PS4, kan du använda alla verktyg i den här artikeln. Du kan sedan enkelt använda din Android till PS4. Läs Mer

Hur fixar jag SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (fltmgr.sys) -fel i Windows?

Hej, jag har nyligen uppgraderat från Windows 8 till Windows 10 och allt gick bra i början. Men nyligen har jag fått ett blåskärmsfel SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (fltmgr.sys). Så snart datorn startar om fungerar det bra, men problemet Läs Mer

Hur man enkelt spelar in Join.me-session till kvalitetsvideo

Join.me tillhandahåller en trevlig lösning för webbseminarier. Undrar du hur man spelar in Join.me-sessioner? Hitta svaret här. Läs Mer

Vanligt Netflix-problem med nedladdning och dess lösning

Det här inlägget talar om de olika nedladdningarna på netflix som inte fungerar problem och fel. Dessutom ingår ett verktyg som låter dig ladda ner videor permanent. Läs Mer

Topp 10 appar för videochatt och samtal för iPhone/iPad

Om du använder en iPhone eller iPad och vill videochatta kan du kolla listan över de 10 bästa apparna för videosamtal för iPhone/iPad. Läs Mer

Hur inaktiverar man Modern Standby i Windows 10?

Hej, jag har problem med min bärbara Dell-dator eftersom min dator kanske går ur marknaden för gott. Det kan inte somna som det ska. Det vaknade slumpmässigt, batteriet tappar snabbt och överhettas totalt Läs Mer

Hur fixar jag Windows 10-felkod 0x801901F4?

Jag har problem med min Mail-app. När jag försöker lägga till min e-postadress i Mail-appen får jag ett meddelande om att lösenordet är fel, men jag är ganska säker på att det är korrekt. Jag har ändrat lösenordet Läs Mer