Omfattande recension: Topp 10 olika videokvalitetshöjare

Att titta på olika videor av låg kvalitet kan ibland vara frustrerande. Därför samlar vi gratis videoförstärkare för att hjälpa dig att få bättre kvalitet. Läs Mer

Hur fixar jag Roblox felkod 267?

Hej. Jag är ett stort fan av världsbyggare-spel som Minecraft, och jag har nyligen testat Roblox också. Jag älskade spelet och ville spela ännu mer. Vid ett tillfälle blev jag plötsligt frånkopplad Läs Mer

Hur fixar jag Runtime Broker hög CPU-användning i Windows 10?

Jag upptäckte att Runtimebroker.exe-processen använder cirka 30-40% av datorns CPU. Jag tycker inte att det är normalt. Finns det ett sätt att lösa problemet? Runtimebroker.exe-processen tillhör Runtime Broker [ref en-1] -applikationen som ingår i Window OS. Det Läs Mer

Bästa 4K-skärminspelare för högkvalitativ skärmsändning

Det här inlägget talar om 9 av de bästa 4K-skärminspelare med instruktioner för att använda dem och få ut det bästa av din HD-skärm. Läs Mer

Hur fixar du att ditt system har lite virtuellt minne i Windows 10?

Vänligen råd om hur du kan öka det virtuella minnet i Windows 10. För några dagar sedan blev min dator väldigt långsam och en anmälan om lågt virtuellt minne uppstod. Jag har inga idéer vad det betyder och Läs Mer

Hur fixar jag Windows Update-fel 0x8024a112?

Hej. Efter installationen av Windows-uppdateringen får du en felkod 0x8024a112 som säger 'Vi har problem med att starta om för att slutföra installationen.' Uppdateringen fastnar och installeras aldrig. Finns det en enkel lösning? En felkod 0x8024a112 är ännu en Läs Mer

Hur fixar jag Windows 10 kan inte installeras på GPT-partition?

Hej. Jag ville nyligen installera om Windows från grunden men stötte på ett oväntat fel som jag aldrig har sett tidigare - det står att fel partitionstyp GPT används. Jag har ingen aning om vad det betyder, eller varför felet Läs Mer

Hur tar man bort Four virus?

Kan du hjälpa mig att hantera meddelanden om Four virus? Min webbläsare levererar den här popupen som min dator är infekterad, men jag är säker på att den inte är sant. Men hur kan jag stoppa dem i min webbläsare? Fyra Läs Mer