Hur laddar jag ner och installerar iTunes på Windows 10?

Kan jag ha iTunes för Windows 10? Ledsen för frågan som kan tyckas dum för vissa tekniskt kunniga människor, men är det inte bara för Apple OS? iTunes är en programvarubaserad online digital mediebutik som tillhandahåller musik, filmer, TV Läs Mer

Hur fixar jag Windows Store-inloggningsfelkod 0xD000000D?

Jag har nyligen installerat Creators Update och gissa vad? Windows Store slutade fungera. När jag klickar på Windows Store-ikonen returnerar det ett fel som säger 'Något hände i slutet ...' och ger en felkod 0xD000000D. Vad kan jag göra för Läs Mer

Hur man speglar Android till LG TV

Vill du visa din Android-smarttelefonskärm på LG TV:s större skärm? Här listade vi 4 bästa verktyg för att skärmdelning Android till LG Smart TV. Läs Mer

10 av de snabbaste raplåtarna i världen

Vilka är de snabbaste raplåtarna i världen? Vilka är de snabbaste rapparna? Kolla nu den här listan över de snabbaste raplåtarna som har extremt snabb rytm. Läs Mer

Hur fixar jag systemåterställning felkod 0x80070091 på Windows 10?

Hej. Systemåterställning misslyckas med ett fel 0x80070091. Jag försökte använda funktionen ett par gånger. Jag gjorde det genom att komma åt återställningspunkt -> visa fler återställningspunkter. Jag är frustrerad eftersom jag verkligen behöver den här funktionen för att fungera. Läs Mer

Hur fixar jag Windows Live Mail Error Code 0x800CCC90?

Tjena. Av någon anledning skickas inte meddelandena i mitt Live Mail-konto. Allt samlas i utkorgen och stannar där i en vecka eller mer. Jag får ett popup-meddelande om att Windows Live Mail fortsätter Läs Mer

Hur fixar jag uppdateringsfelkod 0x80240fff i Windows 10?

Jag köpte en ny dator med Windows 10 OS. Jag försökte kontrollera om det finns några uppdateringar tillgängliga men jag fick precis felkod 0x80240fff. Det verkar som om datorn inte ens kan söka efter uppdateringar. Vad kan orsaka detta Läs Mer

Hur man återställer raderade Skype-meddelanden på iPhone

Om du förlorar eller av misstag tar bort Skype-meddelanden, kolla in de praktiska sätten att återställa raderade Skype-meddelanden på iPhone. Läs Mer