Hur fixar jag 'Felaktig signatur' -fel i Windows?

Jag har nyligen försökt installera Avast och fick 'Avast Antivirus-installationsprogrammet kan inte fortsätta eftersom installationsprogrammet är skadat eller är förbjudet att köra på den här maskinen.' Hur vet jag vilken version jag ska installera? Eller är det Läs Mer

Hur fixar jag 'Kan inte ansluta till iTunes Store' -felet på Mac OS X?

Hej allihop. Av någon anledning kan jag inte ladda ner en enda app från iTunes Store. Varje försök leder till ett felmeddelande 'Vi kunde inte slutföra din iTunes Store-begäran. Nätverksanslutningen tog slut. Se till att dina nätverksinställningar Läs Mer

Hur rensar jag snabbåtkomsthistorik i Windows 10?

Är det möjligt att ta bort mappar som jag nyligen har angett från listan Snabbåtkomst? Tack för svaret! Windows 10 gav många innovationer när det gäller appar, design och tjänster. Den senaste Windows-versionen räknas redan det tredje året Läs Mer

Hur fixar jag Cm11264.sys BSOD på Windows?

En eller två gånger i veckan kraschar min dator med ett blåskärmsfel, som säger att cm11264.sys-filen är den skyldige. Jag känner inte till den här filen och de korrigeringar som kan tillämpas, så skulle du snälla Läs Mer

Hur fixar jag Windows 10 kumulativa uppdateringsfel KB3194496 och återställer mus- / tangentbordsinställningar?

Jag laddade ner Windows 10 kumulativ uppdatering KB3194496 på min bärbara Dell-dator. Det installerades som vanligt, men efter en tid avbröts installationen av en BSOD med ett meddelande 'välj din tangentbordslayout.' Men varken musen Läs Mer

Hur avinstallerar jag PCKeeper Antivirus?

Hej! Kan du snälla förklara varför kan jag inte avinstallera PCKeeper Antivirus från min dator? Jag men att jag har tagit bort den länge tidigare men det fortsätter att starta i bakgrunden av systemet. Vad är problemet? Hur ska jag Läs Mer

Hur fixar jag Dev Error 6068 Call of Duty: Modern Warfare?

Hej, jag kan inte spela Call of Duty Modern Warfare på grund av Dev Error 6068. Finns det något jag kan göra för att åtgärda detta? Jag vill spela med mina vänner. Snälla hjälp. Dev Error 6068 Call of Duty: Läs Mer

Hur fixar jag ERR_EMPTY_RESPONSE-fel på Windows?

Hur fixar jag ERR_EMPTY_REPONSE-fel i Chrome? Blockerar slumpmässiga webbplatser då och då. Tack på förhand. ERR_EMPTY_REPONSE är ett webbläsarspecifikt felmeddelande som mest påverkar Google Chrome. Felet säger 'Ingen data mottagen' och indikerar Läs Mer